2012-01-10 08:54:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - fordítson több figyelmet családjára

Napi horoszkóp január 10.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kisebb-nagyobb feszültségek tehetik zűrössé a napját. Ne adja át magát nekik. Váratlan akadályok kerülhetnek az útjába, és ezek ellen most nem sokat tehet. A fontos döntések meghozatalával várjon egy kicsit. Holnap jobb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Vénusz most nagy hasznára van, hatására végre megszűnhet szerénynek lenni. A feljebbvalói közül a női nemhez tartozók között találhat támogatóra. Ha ön férfi, ne féljen egy kis bókolástól sem. Az nem árt, ellenben használ.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma nem ajánlatos túl nagy kockázatot vállalnia. Félő, hogy az érzelmei uralnák a józan ítélőképessége helyett. Különösen szerelmi ügyekben legyen nagyon óvatos. A fontos döntéseket is halassza más napra. A bevásárlást viszont ne.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valakinek ma nagy szüksége lehet önre. Segítsen, amennyire tud, de ne vállaljon túlzott terheket magára. Inkább próbálja meg az önálló megoldások felé vezetni az illetőt. Ezzel neki is többet használ, magának kevesebbet árt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Meghittségre, szeretetre szólítanak fel a csillagok. Fordítson minél több figyelmet a családtagjaira. A munkahelyi megbeszélésekről sem szabad lemaradnia. Muszáj, ha a köztudatban akar maradni, és meg akarja őrizni a pozícióját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Pozitív változásokat remélhet a mai naptól. Talán több pénz áll a házhoz, vagy más módon tud anyagilag is gyarapodni. Azért most még ne kezdjen őrült költekezésbe. A jövő még számtalan kihívást tartogat, de azt meg is kell alapozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha valami biztos támpontot keres az életében, akkor hajlamos lehet spirituális útra térni. Azért nem szabad megfeledkezni a földi dolgokról sem. Még ha azok fájóbbak, vagy bizonytalanabbak is, minta a lilás ködű egek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma minden áron tetszeni szeretne a világnak, ezért mindent bevethet: új frizura, ruha, jó poénok. Szerencsére a környezete vevő erre, és sokan valóban a szívükbe is fogadják önt. Azért ne essen túlzásokba. Csak mindent a helyén!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Változásokat hozhat ez a nap, méghozzá eléggé kellemeseket. Valami jó hírt kaphat, talán megbecsülik egy régi munkáját, vagy kitüntetést kap eddigi tetteiért. Végre csücsülhet egy kicsit a babérjain a dicsfényben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az embereket úgy kell elfogadni, ahogy vannak. Mivel éppen ön az, aki a legnehezebben akar megváltozni, nem várhatja el ezt másoktól sem. És, ha mélyen belegondol, az talán nem is lenne önnek olyan jó. Elnézőnek lenni sem nehéz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne nyugodjon bele abba, ha mellőzöttnek érzi magát. Önben rengeteg tehetség van, de a világ talán még nem készült fel az elfogadására. Ám ez nem lesz mindig így. Ma sokat tehet azért, hogy végre majd elismerjék az érdemeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Vénusz ma együtt áll az uralkodó bolygójával, a Neptunusszal. Ennek hatására romantikus estét tölthet a kedvesével. Sőt akár az egész napot is, ha megtehetik, hogy szabadságot vesznek ki. Élvezzék a boldogság minden pillanatát!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: